Informatie

Namens Fred van Enk.
Welkom bij Autobedrijf Weels.

Na jarenlange ervaring in de autobranche, begonnen als autopoetser, opgewerkt naar verkoper, ben ik in 1999 mijn eigen autobedrijf begonnen. Door de jaren heen hebben we een gestage groei doorgemaakt.

Wat in 2016 resulteerde in een verhuizing naar een nieuwe locatie in Nuth. Door ons No Nonsens beleid, transparantheid en gewoon "doen wat je beloofd" mentaliteit. Hebben al vele klanten de weg naar ons gevonden.

In de afgelopen jaren zijn er met merkdealers hechte relaties opgebouwd. Zij zorgen voor regelmatige aanvulling van de voorraad occasions. In onze showroom en buitenterrein bevinden zich betrouwbare en goed onderhouden occasions met onderhoudshistorie en NAP.

Werkwijze

Zorg zelf voor inkoop bij de merkdealers. Vervolgens naar de garage / keuringsstation. Waar ze beschikken over een geavanceerde werkplek. Met deskundige monteurs, welke iedere diagnose van een auto kunnen stellen. En indien nodig een defect verhelpen. Van zelfsprekend krijgen alle occasions een service beurt en een volledige controle voor APK / Nieuwe APK.

Vervolgens worden alle occasions proffesioneel gepoetst en gereinigd

Occasions voor U

Een betrouwbare occasion waaraan alle aandacht is besteed op alle vlakken. Bij een bedrijf waar Kwaliteit en service Hoog in het vaandel staan.
Met goede informatie en persoonlijke aandacht. Kom dan een kijkje nemen.U bent van harte Welkom.